BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 1, 2010

~...gurlz outing...~


...100630...

setelah hampir2 dua bulan aku dok umah,,akhernye arini baru dapat kuar ngan kawan2 lama..kawan2 dak hostel SMKSP dulu..aku ke yg busy??ooowhhh mestila tidak..kawan2 aku la yg busy..keje la,practical la,short sem la,intersesi la,mende la.....

so setelah diplan oleh hidayah shah @ hikari,,maka kami pun keluarla g timesquare..x amai pun yg join..4 org je..huhu..aku,izzah,iee & fafa..cam yg aku ckp tadi la..yg laen2 busy..so x dapat join..

*LtoR;farah nadirah,izzah irienna,hidayah shahrudin...*

disebabkn kuar just 4 org,so agendanye hanyalah makan2 kat foodcourt (dengan air2 pelik yg dak2 ni order), tgk wayang cite The Karate Kid,jalan2,shopping2 & borak..

aku cam bese la..g TS mesti g kedai MyStarz Collection kat hujung dunia kat tgkt 5 2...kedai 2 jual barang2 kpop..sesuai la untuk kpopper cam aku ni.. *bab ni update kat next post..sbb panjang cite die..*

skng meh nak cite sket pasal cite dalam cinema tadi..cite The Karate Kid 2 ok la..layan gak..sbb cite Jackie Chan kan,,so ade la part2 yg lawak..*muka anak Will Smith 2 sgt lawak key..lolsss*aku suggest korg tgk la cite 2 kalau x tgk ag..x rugi..

okeh tinggalkan cite 2..ni ade cite yg lagi gempak..dalam cinema 2,kitorg duduk 2nd row dr blkg..tetiba tgh cite 2 climax,, *masa kungfu competition if korg tau* orang2 yg dok blakang kitorg @ yg duduk blkg skali,,menjerit2 cam pe je..so kitorg pun tny la kenapa..guess what??dorg ckp ade TIKUS!!! gile yucking!!da la cite tgh climax,,pastu ley lak tikus 2 wat iklan..aisshhh...kacau betul..seb la cite 2 da nak abes tyme 2..and seb bek jugak la tikus..kot lipas da melompat-lompat da aku..huhuhu

pas tgk wayang,kitorg g solat,jalan2 and beli2 barang sket..around 5.30,kitorg pun bertolak la balik..otw balik,,cik fafa bagi ole2 dr UK..teh perisa pomegranate @ delima..tanx eh cik fafa!!


pasni plan nak buat "majlis berbuka puasa" among 3rd batch smksp..mintak cik fafa yg arrange kan..ley kan cik fafa?? ;)
rindu nak kuar amai2 cam dulu..rindu kat korg sume la senang cite!!hope menjadi la program 2..& hope i can join it...


till next post,
♥zarl♥

2 comments:

hikari said...

kte tebalek.ak lipas no hal tikus tu la yg menggelikan.lol.

miss zarl said...

hahah...tikus besar..lipas 2 kecik..ley terbang lak 2..kot die terbang masuk baju cane??huhuhu