BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 2, 2010

~...MyStarCollections update!!!...~


hi my dearly fellow ELFs!!!!this post is specially dedicate to all of you!!

so on 10.06.30,im going 2 Berjaya Timesquare and of course singgah kat "kedai ahjumma" @ Mystar Collections shop kat tgkat 5 tu..and here's some update bout me & that shop..^^

a night before,im asking ELF in Twitter & Fb if they want me to buy anything for them..so fatin shahirah @ athen, fajrina rifa'i @ fajin, akhlily, shida yusoff and some ELF ada request for some stuffs & latest update dari kedai 2..

since athen nak phonestrap Donghae,so masuk2 je kedai 2,sy pun carikla if ade latest phonestrap..and memang ada!!daebak lah!!latest pic dr 4jib & bonamana performance lagi..rasanya sume members ada..yg suju pny pun ade..i bought two Donghae's for me & athen,and two Kyuhyun's for shida & lyn zulkifli..

*lawa kan walaupun serabut..hehe*

pastu,lily mintak surveykn harga BIC3 kat sana..so i ask la ahjumma 2..die cakap,BIC3 ada two version..one printed in Korea & one printed in HongKong..the one printed in Korea cost rm200 while the one printed in HK is only rm90!!!believe ur eyes..its only RM90!!!ahjumma cakap lagi,quality die sama je..things inside pun sama..the CD,books,poster..and that version tggal lagi 4 je..next batch,the price akan naik to rm120..so after thinking for a while *sambil menge-check2 purse berulang kali*, sy pun rembat la BIC3 tuh..


*this is how it looks like..no differ from one printed in korea*

lagi,ade payung suju..tp for SS2..nak beli tp my friend ckp,better tggu if ada version ss3 nnt..pastu,ada cincin "Super Junior"..lawa..kaler sapphire blue..rm29.90..tp da out of budget so taley beli..TT___TT

key chain & buttons pun ada banyak yg baru tp tanak beli sbb da ade byk da..+ saving for ss3..huhu..ahjumma ckp,,bese barang baru sampai around 5hb-10hb..so nnt datang lagi la...

owh,lupa lak..lepas beli BIC3 tu,,ahjumma bagi membercard to me..tatau ah pulak pe syarat2 nak dapat member tu..lupa nak tny sbb kelam kabut nak balik da tyme 2..die ckp,bila ada membercard,if beli barang next tyme,ley dapat 5% - 10% discount!!menarik tu kan!!

*tulisan sumpah buruk..sbb nak cepat*

last sekali,nak bgtau..idk why,,tp ahjumma & unnie sangat2 baek aritu..siyes!!tetibe ase sayang kat mereka..*ngaaaaaa* myb dorg takut customer lari kot..sbb persaingan yg agak dasyat dr on9 shop..heheh...

i guess that's all..pape nak tanya or komen or saje2 nak conteng my blog,sila2 la leave ur comments...=)

till then,
saranghamnida ELFs,
♥zarl♥

5 comments:

fajrin said...

Donghae's phonestrap? Uwaaaaaaaaaa! Kalau tawu kirim juga huu :( How much eh? :D

fajrin said...

Donghae's phonestrap? Uwaaaaaaaaaaaaaaa! Kalau tawu nak juga! Huu how much eh? :D

Akhlily said...

hehehe Thanks dear for the surveying
maybe around this week i nak gi sana
wanna grab BIC3 cecepat
owh and i pun ada membercard mystar
hahaha more like bussiness card je ekk
kalo x silap dia bg membercard kalo kite beli barang kat sana dalam certain amount maybe above RM100
hahaha ahjumma tu ada baca kot kita kutuk2 dia or maybe dia ada kene complaint ngan sape2 sbb tu dah jadi baik
anyway...thanks again!!!

hikari said...

lpas ni g kdi ajumma will bring u cz dpt murah.hee

miss zarl said...

fajin;rm8.90 je..^^

lily;owh yeah??i main amek je membercard 2..x tny pape da..haha..
myb kot die baca lam fb pasal org kutuk2..2 yg berubah 2..haha..
wish u luck in getting ur bic3 eh!!
and ur most welcome dear..=)

iee;lepas2 ni rajen la nak g TS ag..hehhe