BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 11, 2010

.:stalking Kim Hyun Joong:.




~04.12.2010~

rush plan..
tau KHJ nak datang pavilion sabtu petang..
tapi malas nak pegi..
bukan minat sangat ngan dia..just suka as jihoo sunbae je...
lagipun tade kawan nak pegi sekali..
so jadi lagi malas...

tapi tetibe,,
jumaat malam 2,,
ada orang upload pic KHJ kat KLIA..
and tetibe rasa.........
rugi pulak kalau x g stalk...
bukan jauh pun umah ngan pavi...
15min je nek kete...

and tetiba jugak~~
amy aqila cakap dia jadi lak nak stalk KHJ petang sabtu 2..
dia datang ngan housemate dia..
so mmg very rush plan..
jumaat midnyte (sbenanye da masuk ari sabtu pun) baru plan nak stalk esok 2...

ari sabtu;
petang dalam pukul 2.30 kot...
jumpa amy n housemate dia,bella..
jumpa kat timesquare dulu..
serang kedai ahjumma...
sempat la aku beli kipas n badge B2ST (sbb sok nye tu hal B2ST lak)..
ngan poster Taemin yg super kyeopta ^___^


pukul 3.30 baru gerak pavi...
kalau ikut schedule KHJ ada kat pavi pukul 5 ptg..
sampai kat pavi org da ramai giler...
banyak kaler ijau je (TripleS punye kaler)...
kitorg pun menyelit2 la celah2 org keramaian 2..
carik spot paling strategik nak usha dia...

last2 tepat pukul 5 (myb lambat seminit dua) KHJ pun muncul depan mata!!
waaahhh indahya dunia!!
semua start hysteria...termasukla aku...*hahahha*
walaupun kena jengket2 nak tengok dia (even da pakai 3inch wedges), kena tolak2 n asak2,peluh n panas giler,,sanggup ouh tunggu...

tapi skejap je dia kat situ rupanye...dalam setengah jam je...
xpe la..better skejap than nothing at all...heee~


~KHJ dari tempat aku~




abes stalk...
jalan2 kat pavi jap...
patah balik sg wang..
amy n bella balik..
aku tunggu cazen aku sbb nak balik ngan dia...
ada la lam 2 jam tunggu..
kul 9.30pm baru smpai umah..
smpai umah asa cam nak cabut kaki...

tu je...
sekian...

bukan TripleS,
♥zarl♥

2 comments:

aisyah De Cullen said...

haha, best2x..
awat x stalk Jay Park skali?? ekeke.

miss zarl said...

nak pegi...tp tatau exact place n masa utk stalk..sbb xde contact ngan jaywalkers yg pegi...huhuhu