BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 1, 2010

~...ELF meet-up...~

.:100730:.


one of d day yg patut letak lam my history calender..sbb??sbb 1st tyme in my life kluar amai2 ngan ELF!!before2 ni just sembang2 kat fesbuk & twitter je...ni baru la nak jumpe..lebey kurg macam blind date jugak la...kui3...

amai jugak yg join..11 org..mmg HEElarious lah!!1st tyme jumpe tp cam da kenal dari kecik...hahahah well shows that ELFs are like family kan...activity kami,,mula2 je dah serang redbox..melalak2 nyanyi lagu korea...best ouh!!!+ ngan dance lg...maunye x havoc....

*dalam RedBox*
~belakang LtoR;knik,pinat,me,kyna,eynah,piko,aten,anis,aryanti,ahjumma(hehe)~

pas2 da abes melalak,kitorg g timesquare lak..bila dah keluar ngan ELF,,mmg wajib sgt3 lah g kedai ahjumma @ mystarz collection 2 kan...abes la dak2 ni borong barang2 suju...senyum lebar je ahjumma 2 untung byk...hahahhaha....lama jugak kitorg kat kedai 2..dalam an hour myb??


*my stuffs bought at ahjumma's shop*
~LtoR;BIC1,bonamana phonestrap,nametag & keychain~


pastu jalan2 kat timesquare,,lepak2 & tangkap2 gamba...memekak sal suju cam timesquare 2 ELF yg punya...hahaha...
*urineun ELF o-yeo!!*

then plan nak g makan kat pavi sbb makan kat ts x bape nak best..unfortunately i hv 2 balik umah sbb my sis ade hal..die ley amek waktu 2 je. (around 6.30pm)..bajet nak balik around 8..so dorg2 je la yg pegi pavi..makan2,gossiping,spazzing,hysteria.......*jeles tahu!!!*

*@ pavi foodcourt..im not there...T___T*

so in conclusion,ELF meet-up mmg daebak lah!!semua pun sporting & friendly...x ase kekok pun jalan2 dgn ELF ni...sgt3 looking 4wd for more ELF xtvties...so ELF if ade pape xtvt jgn lupa jemput saye ye....^___^


aranghamnida ELFs,
♥zarl♥



3 comments:

Kaseh Esmiralda said...

kyaaa~~ so jealous...
nak sgt jumpa korang sume(ELF)

baru jumpa tp cam dh kenal 10 thn.. mmg selalu cmtu..cik kaseh pun sama.bile jumpa gang2 ELF or yg layan Kpop ni,baru 5 minit kenal pun tp mcm dh lama kenal...senang je nk rapat bile ada minat yg sama ni...

miss zarl said...

hehe pasni kite plan bg ley kuar same2 eh cik kaseh...^^

2 la..org len pun cakap cam2 gak...elf ni mane2 pun same je kot...elf kan family...hehehe

p.i.n.a.t. said...

waaaaaa..really miss this moment..T_T~